-
Nowości w dziale CATERING
-
Menu od 15 do 19 marca
-
Rivella - szwajcarski napój w końcu u nas!
Jako prawdopodobnie pierwsi w Warszawie, mamy zaszczyt zaprezentować Wam naszą nową małą zdobycz - Rivella, czyli szwajcarski napój wytwarzany z ... serwatki! Dzięki temu zawiera on laktozę, kwas mlekowy i minerały. Należy tu jednak dodać, że ani w smaku, ani w wyglądzie nie przypomina mleka. Jest naprawdę smaczny i zdrowy. Idealny na wiosnę i lato! Polecamy! -
17 marca - czwartek
Spektakl teatru improwizowanego KLANCYK
-
19 marca - sobota
Big bit w Solcu vol. 3
-
20 marca - niedziela
"NY 2010/11" Jacka Łagowskiego - wernisaż + koncert
-
22 marca - wtorek
Pokaz slajdów Anny Czerwińskiej w ramach akcji Piekarnia w Nepalu
-
26 marca - sobota
Ściegi Ręczne - targi + after party