W SOLCU nie ma stałego menu. Na stronie umieszczamy tylko informację o naszej ofercie lunchowej, która zmienia się co tydzień i jest aktualna w godz. 12:00 - 16:00.
Koszt lunchu - 18 zł, w zestawie z winem lub lemoniadą - 24 zł.
Kuchnia działa u nas od godz. 12:00 do późnych godzin nocnych. Na miejscu zawsze znajdą Państwo duży wybór świeżych i oryginalnych dań. 
14 do 17 maja
Wtorek
                Krem ze szparagów i pieczonego czosnku 
                Wędzone szproty, młode ziemniaki, liście musztardowca
                
                  Środa
Bulion rybny z rzodkiewką i kurzym żółtkiem
Biała kiełbasa, botiwna, sypka kasza gryczana, winegret na bazie oleju rzepakowego
                  
Czwartek
Pomidorowa na koziej serwatce
Prażony boczek, młoda kapusta, prażone pestki dyni z czarnuszką
                  
Piątek
Chłodnik ogórkowo-jabłkowy z miętą
Smażone stynki z miażdżonymi pomidorami z ziołami
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
              Bulion rybny z rzodkiewką i kurzym żółtkiem
Biała kiełbasa, botiwna, sypka kasza gryczana, winegret na bazie oleju rzepakowego
Czwartek
Pomidorowa na koziej serwatce
Prażony boczek, młoda kapusta, prażone pestki dyni z czarnuszką
Piątek
Chłodnik ogórkowo-jabłkowy z miętą
Smażone stynki z miażdżonymi pomidorami z ziołami


