Program

Program

W SOLCU nie ma stałego menu. Na stronie umieszczamy tylko informację o naszej ofercie lunchowej, która zmienia się co tydzień i jest aktualna w godz. 12:00 - 16:00.

Koszt lunchu - 18 zł, w zestawie z winem lub lemoniadą - 24 zł.

Kuchnia działa u nas od godz. 12:00 do późnych godzin nocnych. Na miejscu zawsze znajdą Państwo duży wybór świeżych i oryginalnych dań. 

14 do 17 maja


Wtorek
Krem ze szparagów i pieczonego czosnku 
Wędzone szproty, młode ziemniaki, liście musztardowca

Środa
Bulion rybny z rzodkiewką i kurzym żółtkiem 
Biała kiełbasa, botiwna, sypka kasza gryczana, winegret na bazie oleju rzepakowego

Czwartek
Pomidorowa na koziej serwatce
Prażony boczek, młoda kapusta, prażone pestki dyni z czarnuszką 

Piątek
Chłodnik ogórkowo-jabłkowy z miętą 
Smażone stynki z miażdżonymi pomidorami z ziołami