Program

Program
  • Na zimę najlepsze są grzańce!

  • Nowości w dziale CATERING

  • Menu od 8 do 12 marca

    Wtorek
    Krem pomidorowo - marchwiowy ze  świeżym estragonem
    Kiełbasa i boczek duszone z zieloną soczewicą, kaszą jaglaną i warzywami 

    A z okazji Dnia Kobiet podajemy  kieliszek nalewki jagodowej*

    Środa
    Kartoflanka mazowiecka na wędzonce ze świeżym tymiankiem
    Czerwona kapusta duszona ze schabem i jabłkami

    Czwartek
    Zupa serowa korzenna
    Kotlet mielony na kaszy gryczanej w sosie borowikowym z kapustą kiszoną w oleju lnianym

    Piątek
    Zupa z czerwonej fasoli z mieszanką świeżych ziół
    Pieczony ziemniak faszerowany pastą z wędzonej makreli i prawdziwego twarogu, ogórków kiszonych i ziół

    Sobota
    Parzybroda
    Ratatouille ze śmietaną cytrusową
     

    *do wyczerpania zapasów:)
  • 12 marca - sobota

    ZRALEX Niebywały Improwizowany Kolektyw Muzyczno - Instrumentalny w Solcu

  • 13 marca - niedziela

    Brunch