-
Lunch od 7 stycznia do 10 lutego
Lunch podajemy w godz. 12:00 - 16:00
Wtorek
Zupa krem z pieczonego pasternaku
Makaron wstążki z dorszem
Środa
Zupa ogórkowa
Podpłomyk z kiełbasą palcówką i pieczonymi burakami, cebulą z tymiankiem
Czwartek
Krem kalafiorowy z siekanym jajem
Podpłomyk z białym sosem i niebieskim serem oraz z orzechami laskowymi w miodzie
Piątek
Kapuśniak
Podpłomyk z dorszem, wolno pieczoną cebulą, kwaśną śmietaną i koprem
-
Jesteśmy w lutowym wydaniu magazynu Food&Friends
-
11 lutego - sobota
AGD I RTV BAL w SOLCU - warsztaty i impreza
-
12 lutego - niedziela
Inauguracja Slow Food Youth - zaproszenie
-
16 lutego - czwartek
79 - Jacek Mazurkiewicz / Radek Duda