-
Lunch od 15 do 18 lipca
Wtorek
Zabielany bulion jagnięcy z groszkiem i rzodkiewką
Stir fry z ozorów wołowych, czerwonej kapusty, pestek dyni i natki pietruszki
Środa
Pomidorowa na wędzonych szprotach
Jajo sadzone na fasolce szparagowej z cytrusową zasmażką
Czwartek
Chłodnik ogórkowy z miętą i kuminem
Kaszanka z czarną porzeczką i puree z selera naciowego
Piątek
Krupnik
Wędzona makrela z bitą śmietaną na gratynie z ziemniaków
-
Nowe - lipcowo - sierpniowe menu
-
POTAŃCÓWKA MIĘDZYPOKOLENIOWA
-
OPEN IMPRO.03.MODEL STANDARDOWY
-
ZABAWA TANECZNA / przyśpiewki mazurkowe
-
Ruchoma biblioteka gier planszowych
-
Rekomendacja SLOW FOOD Polska
-
MOTYF 2014
-
Premiera piwa Jasny Grom z Browaru PERUN