-
Lunch od 19 do 22 sierpnia
Wtorek
Barszcz ze śmietaną
Stir fry - fasolka szparagowa, omlet, koper włoski, orzechy laskowe, emulsja z natki pietruszki
Środa
Bulion jagnięcy z zacierkami i koprem włoskim
Pieczone żebra Złotnickiej Białej na ziemniakach z rzodkiewką
+ Śliwka dąbrowicka ze słonym karmelem
Czwartek
Flaki jagnięce z pomidorami
Risotto z pęczaku z serem Szafir i jabłkiem
+ Śliwki pod kruszonką z pieprzem
Piątek
Krem z marchwi z lawendą
Pieczona makrela z pomidorami i zasmażką
+ Mus ze śliwek z twarogiem
-
Nowe - lipcowo - sierpniowe menu
-
POTAŃCÓWKA MIĘDZYPOKOLENIOWA
-
VOCAL WORKSHOPS - WAKE UP YOUR VOICE by KARO GLAZER
-
Ruchoma biblioteka gier planszowych
-
Rekomendacja SLOW FOOD Polska
-
MOTYF 2014
-
OPEN IMPRO.03.MODEL STANDARDOWY
-
Premiera piwa Jasny Grom z Browaru PERUN