-
Lunch od 12 do 15 listopada
Wtorek
Krem z białej rzodkwi, włoskie orzechy i zioła w oleju rzepakowym z Góry Św. Wawrzyńca
Kluski kładzione z żółtkiem, makiem i boczkiemŚroda
Krupnik
Dorsz na smażonej na gęsim tłuszczu kiszonej kapuście z kminkiem i tymiankiem
Czwartek
Rosół z borowikami
Kaszanka z konfiturą cebulowo-śliwkową na puree z porem
Piątek
Cebulowa z serem bursztyn
Wędzona ryba na fasoli duszonej w śmietanie i ziołach
-
Rekomendacja SLOW FOOD Polska
-
Akcja ŚLEDZIK
-
Gęsina na św. Marcina
-
BIG BITY wracają na Solec
-
Garażówka
-
Orkiestra Gaców / Muzyka Polskiej Wsi
-
Jesienno-zimowe menu barowe
-
Wiejscy Mistrzowie Grają do Tańca