-
Wiosenno-letnie menu barowe
-
Le Targ dla Powiśla - w każdy piątek
-
♨ Lunch od 7 do 10 maja
Wtorek
Zupa z młodej kapusty
Smażona wołowina z nowalijkami
ŚrodaChłodnik z pomidorów, razowego chleba, selera naciowego, liści musztardowca, oleju rzepakowego z Góry Św. Wawrzyńca
Prażony boczek, ser serwatkowy, zielone szparagi i orzechy laskowe
CzwartekKrem z białych szparagów z serem Bursztyn i pieczoną cytrynąJajo sadzone, szpinak w śmietanie z czarnuszką
Piątek
Chłodnik z botwiną, ogórkami, rzodkiewką, ziołami na wywarze ziołowymKarp z miażdżonymi nowalijkami w winegrecie na miodzie akacjowym
-
KAREWICZ & BARON show + after HOLLY KITTY
-
Solec wolny od dymu
-
Korona Smakosza dla SOLCA
-
Nominacja w konkursie Knajpa Roku 2012
-
Finał projektu Brzuchomówcy
-
Nowości ze SPIEL 2012 w Essen