Program

Program
  • Sylwester w SOLCU

    Solec zaprasza na niezwykłą sylwestrową noc. Na tę okazję przygotowaliśmy dla Was coś wyjątkowego. 

    W tym roku stawiamy głównie na rozrywkę kulinarną. Już o godz. 19:00 zapraszamy na wykwintną kolację złożoną z pięciu dań. Aleksander Baron, szef solcowej kuchni dołoży wszelkich starań abyście godnie pożegnali stary rok.

    Dla tych, którzy chcieliby u nas potańczyć mamy wielki dance floor, który bedzie można zapełniać od godz. 22:00.


    ♨ KOLACJA


    Pięć dań + odpowiednio dobrane wino + wejście na imprezę + rezerwacja stolika przez cały wieczór

    Koszt: 250 zł

    Na kolację zapraszamy o godzinie 19.00/ kolacja zakończy się o 22.00

    Menu:

    I danie 
    Grasica cielęca / gruszka / czarnuszka

    II danie
    Zupa: palony udziec / jaja przepiórcze / kiełki szczypioru skalnego 

    III danie 
    Ikra śledzia / twaróg / cytrusy 

    IV danie
    Stek wołowy rasy Red Angus Teres major / ziemniaki / borowiki / skóra wędzonego dorsza 

    V dnie 
    Whisky / miód / masło

    VI danie
    Panna cotta z bawarki: lawenda / jabłka / gorczyca / szałwia


    ♫ IMPREZA – 70zł (bilety w przedsprzedaży) + welcome shot

    85zł – kasa wieczorna

    Wejście od 22:00


    W sprawie rezerwacji oraz pytań prosimy pisać pod adres: [email protected]   

    Bilety można kupić na miejscu, w barze od 30 listopada.

    Zapraszamy!
  • Korona Smakosza dla SOLCA

  • Nominacja w konkursie Knajpa Roku 2012

  • Oferta baru na zimę

  • Finał projektu Brzuchomówcy

  • Nowości ze SPIEL 2012 w Essen