Program
-
Solec zaprasza na niezwykłą sylwestrową noc. Na tę okazję przygotowaliśmy dla Was coś wyjątkowego.
W tym roku stawiamy głównie na rozrywkę kulinarną. Już o godz. 19:00 zapraszamy na wykwintną kolację złożoną z pięciu dań. Aleksander Baron, szef solcowej kuchni dołoży wszelkich starań abyście godnie pożegnali stary rok.
Dla tych, którzy chcieliby u nas potańczyć mamy wielki dance floor, który bedzie można zapełniać od godz. 22:00.
♨ KOLACJA
Pięć dań + odpowiednio dobrane wino + wejście na imprezę + rezerwacja stolika przez cały wieczór
Koszt: 250 zł
Na kolację zapraszamy o godzinie 19.00/ kolacja zakończy się o 22.00
Menu:
I danie
Grasica cielęca / gruszka / czarnuszka
II danie
Zupa: palony udziec / jaja przepiórcze / kiełki szczypioru skalnego
III danie
Ikra śledzia / twaróg / cytrusy
IV danie
Stek wołowy rasy Red Angus Teres major / ziemniaki / borowiki / skóra wędzonego dorsza
V dnie
Whisky / miód / masło
VI danie
Panna cotta z bawarki: lawenda / jabłka / gorczyca / szałwia
♫ IMPREZA – 70zł (bilety w przedsprzedaży) + welcome shot
85zł – kasa wieczorna
Wejście od 22:00
W sprawie rezerwacji oraz pytań prosimy pisać pod adres: [email protected]
Bilety można kupić na miejscu, w barze od 30 listopada.
Zapraszamy!
-
-
-
-
-