-
Lunch od 8 do 11 października
Wtorek
Krem pomidorowo-paprykowy
Kotlety z mangolda z gryką
Środa
Bulion z wędzonej gęsi
Smażony jarmuż z kiełbasą i serem Jersey z Ranczo Frontiera
Czwartek
Krem z pieczonych ziemniaków z borowikami
Wołowina zapiekana pod ziemniakami z cebulą
Piątek
Zupa z pieczonej w miodzie gryczanej dyni
Kotlety rybno-ziemniaczanej z mizerią ze szczypiorem czosnkowym
-
"Polka potrafi" - premiera książki z udziałem jej bohaterek
-
Festiwal POWIŚLENIA 2013
-
Zabierz talerz na wakacje!
-
Międzynarodowy Dzień Solidarności ze Społeczeństwem Obywatelskim na Białorusi
-
3 urodziny Solca
-
Wiosenno-letnie menu barowe
-
Wernisaż tapet Justyny Medoń dla Red Poppy
-
Spotkanie autorskie z Łukaszem Łuczajem, autorem książki Dzika Kuchnia